Tarieven

Bij GitaarSessies willen we je zoveel mogelijk persoonlijke begeleiding geven. Daarom leggen wij de focus op privé/duo les. Dit doen we omdat leerlingen altijd verschillen in niveaus. In feite haal je met privélessen het meeste uit jezelf.

Naast de privé/duo lessen geven we ook groepscurssen. Over een periode van 6 maanden zul je 23 lessen krijgen. Hierin zal je de basis van het gitaar spelen onder de knie krijgen. Om je daarna verder te ontplooien, kan je gelijk doorstromen naar onze privélessen. Ook voor de jongere gitaristen adviseren wij op een gevorderd niveau om met privéles verder te gaan wegens eventueel niveauverschil.

De lessen duren bij ons 30 min of 60 min. In de praktijk blijkt dat beginnende volwassenen met een uur tevreden zijn, en kinderen kiezen meestal voor 30 minuten. In de les zullen we onder andere je huiswerk bespreken, uitleg van nieuwe stof en het oefenen van verschillende onderdelen. De docent zal hier meer over vertellen tijdens je proefles.

Al onze prijzen zijn inclusief btw en lesmateriaal. Heb je geen eigen gitaar? Vragen over de betaling?

Tarieven per les

Lesvormen 30 min 60 min
Privéles € 19,75 € 38,50
Duoles € 12,50 € 24,75
Groepsles € 10,00 € 19,00

De tarieven hierboven zijn inclusief btw.

Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds is opgezet om meer kinderen de mogelijkheid te geven om muziekles te volgen. Heb je zelf weinig geld over voor muziekles maar zou je hier graag gebruik van maken, dan kan je een aanvraag doen bij het Jeugdcultuurfonds. Het Jeugdcultuurfonds geeft een vergoeding van maximaal €750 per kind per cursusjaar. De vergoeding wordt rechtstreeks aan de muziekschool of culturele instelling uitgekeerd. De spelregels voor inwoners van de Hoeksche Waard zijn hier te vinden.

Cadeaubon

Ben je opzoek naar iets origineels om weg te geven? Geef dan ons cadeaubon cadeau! Leuk voor elke gelegenheid. De bon wordt aangepast aan de gelegenheid. Natuurlijk krijg je bij besteding van de cadeaubon, ook nog een extraatje van ons. De cadeaubon is geldig bij al onze docenten.

De cadeaubon bedragen zijn vanaf 25,00. U kunt in de tabel hierboven kijken wat de opties zijn. Bestellen kan via onze mail of telefonisch.

Huisregels

Om de lessen goed uit te kunnen voeren heeft GitaarSessies een aantal afspraken opgesteld. Wij stellen het op prijs als iedereen zich aan de afspraken houdt, zodat de lessen goed verlopen. De volledige afspraken zijn te vinden in het volgende PDF-document.Shop - Gitaarles - Onderhoud

Copyright © 2013 - 2022 GitaarSessies | Gitaarles Hoeksche Waard