Contact

 • Maasdijk 28-32A
  3271CA, Mijnsheerenland
  Hoeksche Waard
  06 4260 4899
  info@GitaarSessies.nl
 • Aangezien wij onze volledige focus willen houden op de leerlingen, kan het zijn dat er tijdens de lessen geen telefoon wordt opgenomen. Excuses hiervoor. Meestal wordt er binnen hetzelfde uur nog teruggebeld. Daarnaast beantwoorden we de Mail, Sms of Whatsapp binnen 12 (max 24) uur.

  Gratis proefles

  Een proefles vinden wij belangrijk omdat we onze lessen willen aanpassen aan de leerling. In een proefles van een uur maak je kennis met de docent, de verschillende soorten gitaren/stijlen en het bespreken van de voor jou geschikte aanpak. Natuurlijk pak je ook al gelijk een lesgitaar van ons om wat mee te spelen. Zie je het na de proefles toch niet zo zitten? Geen probleem. De proeflessen zijn geheel vrijblijvend.

  Ben je al gevorderd? Dan zal de docent in overleg met jou een geschikt lesprogramma opstellen.

  Door het onderstaande formulier in te vullen, kunnen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen over je proefles. Natuurlijk kun je ook een belletje geven of een e-mail sturen.

  Beginnend
  Gevorderd
  Voornaam:
  Achternaam:
  Email:
  Telefoonnummer:
  Geboortedatum:
  Opmerkingen/
  Extra vragen:

  Contact voorkeur

  Een kijkje nemen

  Misschien wil je liever eerst even komen kijken voordat je een proefles aanvraagt, dat is ook geen probleem. Neem even contact op, of vul het bovenstaande formulier in met als extra opmerking: "Een kijkje nemen".

  Routebeschrijving

  Wij zijn op het moment gevestigd in een studio aan de Binnenmaas. Deze studio is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Ongeveer 5 min lopen vanaf busstation Westmaas, Provinciale weg. Reis je met de fiets of de auto?

  Op de foto hiernaast zie je de studio waar de lessen gegeven worden.

  Is Mijnsheerenland/Westmaas net iets te ver voor jou? Wij zijn druk bezig met geschikte locaties te vinden in Oud-beijerland & 's-Gravendeel. Meld je nu alvast aan!


  studio gitaarlessen studio gitaarlessen

  Shop - Gitaarles - Onderhoud

  Copyright © 2013 - 2020 GitaarSessies | Gitaarles Hoeksche Waard