Verhuur

Heb je nog geen eigen gitaar? Dat snappen wij. Waarschijnlijk wil je eerst kijken of het gitaarspelen echt wat voor je is. Wij willen er alles aan doen om het leerproces te vergroten en daar hoort ook een juiste gitaar bij. GitaarSessies biedt lesgitaren aan voor diverse niveaus tegen een vast laag tarief per maand.

Tarieven huur lesgitaar

Categorie Leeftijd Maand tarief Eenmalige borg
Beginner (nylon-snarig) vanaf 6 jaar € 3,95 € 25,00
Gevorderd (staal- of nylonsnarig) vanaf 10 jaar € 8,50 € 50,00
Gevorderd (akoestisch+element) vanaf 10 jaar € 12,50 € 75,00
Gevorderd (elektrisch) vanaf 10 jaar € 12,50 € 75,00

Lesgitaren

Tarieven huur versterkers

Categorie Leeftijd Maand tarief Eenmalige borg
Beginner 10w (elektrisch) vanaf 10 jaar € 8,50 € 40,00
Beginner 20w (BEAM*) vanaf 10 jaar € 14,50 € 75,00

Lesversterkers

Iets anders huren?

De bovenstaande producten zijn uitgekozen op hun prijs/kwaliteit verhouding. Door groot in te kopen kunnen we voordelige tarieven aan de leerling aanbieden. Bent u opzoek naar een andere gitaar of versterker om te huren? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Een aanvraag kunt u telefonisch of per mail indienen.

Jeugdcultuurfonds

Heb je zelf weinig geld over voor muziekles maar zou je hier graag gebruik van maken, dan kan je een aanvraag doen bij het Jeugdcultuurfonds. Het Jeugdcultuurfonds geeft een vergoeding van maximaal €450 per kind per cursusjaar. Deze vergoeding kan ook gebruikt worden voor het huren van lesinstrumenten. De spelregels voor inwoners van de Hoeksche Waard zijn hier te vinden.

Huur voorwaarden

Wij proberen er alles aan te doen om het voor de leerling zo leuk mogelijk te houden. Een juiste lesgitaar hoort daar zeker te bij. In onderstaand document kunt u de voorwaarden lezen. Wij stellen het op prijs als iedereen zich aan de afspraken houdt. De volledige afspraken zijn te vinden in het volgende PDF-document.Shop - Gitaarles - Onderhoud

Copyright © 2013 - 2020 GitaarSessies | Gitaarles Hoeksche Waard