GitaarSessies is een officieel verkooppunt van gerenommeerde merken en producten. Ondanks onze precieze selectie van de producten die wij in ons assortiment voeren, kan het voorkomen dat je een product ontvangt dat niet 100% perfect is. Wij streven er naar om je zo snel mogelijk van een passende oplossing te voorzien.

Twee jaar garantie
Alle aankopen, met uitzondering van onderstaande categorieën, zijn bij GitaarSessies gedekt door een garantieperiode van 2 jaar. Deze regeling is alleen van toepassing bij consumentenverkoop en geldt naast de wettelijke garantietermijn.

Uitzonderingen
Verbruiksmaterialen zoals snaren, plectrums, tape, lampen, batterijen/accu’s. Slijtage van instrumenten is alleen gedekt als deze ondanks goed onderhoud van de instrumenten op grond van aanwijsbaar gebrekkige verwerking opgetrden is. Op de buizen van buizenversterkers geldt een beperkte garantie van 3 maanden.

Zichttermijn
Wij hanteren voor alle online bestellingen een zichttermijn van 60 dagen. Deze periode gaat in op het moment dat je het product in bezit hebt. Tijdens deze periode dien je zorgvuldig met jouw product en verpakking om te gaan. Indien je het product wenst te retourneren, zal de retourzending en de staat van het product moeten voldoen aan de door ons gestelde voorwaarden. Op locatie hanteren wij een omruilgarantie van 30 dagen zonder geldverlies.

Retourprocedure
Zonder opgaaf van reden kun je besluiten om jouw product retour te zenden. Stap 1 is het invullen van het 
online retourformulier. Zodra je aanvraag is goedgekeurd ontvang je per e-mail een retournummer. Dit nummer moet duidelijk zichtbaar zijn op jouw retourpakket. Je kunt nu het pakket klaarmaken (let erop, dat het product goed verpakt zit) en verzenden naar onderstaand retouradres.

Retourkosten
In alle gevallen dient de retourzending voldoende gefrankeerd te zijn. Ongefrankeerde pakketten of onder rembours opgestuurde pakketten worden niet door ons geaccepteerd. Wij vergoeden de verzendkosten nadien, wanneer de retour een gevolg is van een fout van GitaarSessies of wanneer er sprake is van een defect product bij aankomst. Indien je recht hebt op terugbetaling van de verzendkosten hanteren wij een maximale vergoeding van 
 8,50 voor binnenlandse retouren en  12,00 voor buitenlandse retouren.

Retouradres
GitaarSessies
Maasdijk 32A
3271CA, Mijnsheerenland
Nederland

Online retourformulier