Takamine GN93CENAT elektrisch-akoestische westerngtaar auditorium

Takamine GN93CENAT elektrisch-akoestische westerngtaar auditorium

€ 649,00
Excl. BTW: € 536,36
Merk:
Productcode: GN93CENAT
Beschikbaar: Levertijd op aanvraag
Bekeken:

Productbeschrijving

Takamine GN93CENAT elektrisch-akoestische westerngtaar auditorium

Met een massief bovenblad, sterke geluidskwaliteiten, cutaway en een Takamine pre-amp.

Algemeen
De Takamine GN93CE-NAT is een elektrisch-akoestische westerngitaar met een massieve top en een speciaal geconstrueerde achterkant, die het een luxe uitstraling geeft en een onderscheidende klank. Deze staalsnarige gitaar heeft Takamine's NEX-stijl body, met gestroomlijnde ronde vormen die vergelijkbaar zijn met een 'triple-O'-model. In de body is een diepe uitsparing gemaakt (cutaway), zodat u met gemak de hoogste noten kunt bespelen. Het ingebouwde element en de voorversterker zorgen ervoor dat u de GN93CE ook live en in de studio kunt gebruiken zonder microfoons.Eigenschappen van de Takamine GN93CE-NAT Voor gitaristen die op zoek zijn naar een uitgebalanceerde gitaar die grote prestaties levert en er ook nog eens goed uitziet, is de GN96CE voorzien van een massieve sparrenhouten bovenblad, palissander zijkanten en een prachtige driedelige achterkant van palissander en gewolkt esdoorn (quilt maple). De slanke mahoniehouten hals en 20-frets palissander toets met 12-inch radius bieden u een comfortabel gevoel en uitstekende speelbaarheid. De body, hals en kop zijn vervolgens afgewerkt met chique esdoornhouten bindings.Compleet uitgeruste elektronica Niet alleen akoestisch maar ook versterkt levert de GN93CE zeer sterke prestaties. Deze gitaar is uitgerust met Takamine's uitgebreide TK-40D voorversterker. Hierop vindt u naast een volumeregeling ook een 3-bands EQ die u naar wens kunt uitschakelen. Met de Mid Contour-knop boost u de middenfrequenties (400 Hz) voor meer punch en een rondere attack. De Notch Filter is ideaal om de frequentie te zoeken die vervelende feedback veroorzaakt. Er is tevens een auto-chromatisch stemapparaat met LED-display aan boord.

Takamine
Al meer dan een halve eeuw is Takamine trots bezig met het fijne vakmanschap rond de gitaar. De jarenlange toewijding aan innovatie en voortdurende verbetering door 's werelds beste gitaarbouwers heeft ervoor gezorgd dat Takamine wereldwijd een leidende positie heeft in uitmuntende gitaren voor professionele gitaristen.

Met een bescheiden begin in 1959 als klein familiebedrijf aan de voet van de berg Takamine in de centrale Japanse stad Sakashita, begon de zeer succesvolle reis die leidde naar een van de meest begeerde gitaarmerken tot op de dag van vandaag.

Productspecificaties

  • bovenblad: sparrenhout
  • zij- en achterblad: palissander
  • toets: palissander
  • hals: mahonie
  • topkam: 43mm
  • frets: 20
  • elektronica: TP-4TD

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.
Takamine GN93CENAT elektrisch-akoestische westerngtaar auditorium

Takamine GN93CENAT elektrisch-akoestische westerngtaar auditorium

€ 649,00