Marshall CODE50 50w combo transistorversterker

Marshall CODE50 50w combo transistorversterker

€ 329,00
Excl. BTW: € 271,90
Merk:
Productcode: CODE50
Beschikbaar: Op voorraad in magazijn.
Verzending: Gratis verzending! (PostNL)
Levertijd: Binnen 8 werkdagen.
Garantie: 3 jaar garantie
Retourneren: 60 dagen bedenktijd
Bekeken:

Productbeschrijving

Marshall CODE50 50w combo transistorversterker

De CODE zit boordevol geluid. Het is scherp geprijsd, ziet er goed uit, klinkt geweldig en is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor een complete beginner.

Algemeen
Deze Marshall Code 50-combo-versterker is volledig programmeerbaar en geeft je toegang tot digitale effecten van professionele kwaliteit voor een superieur geluid. De versterker combineert klassieke en hedendaagse tonen, zodat je gemakkelijk tussen genres kunt schakelen. Deze combo-versterker heeft 14 voorversterker- en vier eindversterker-presets waarmee je unieke toonsamenstellingen kunt creëren voor een persoonlijke uitvoering. Een totaal van 24 digitale effecten geeft je de flexibiliteit om je bestaande muziek op verschillende manieren bij te werken.

Gebruik deze combo-versterker om muziek te streamen vanaf uw iOS- of Android-apparaat met behulp van de Bluetooth-functie en de Gateway-app. De versterker kan ook via een USB-kabel op jouw computer worden aangesloten, zodat je deze met een DAW-interface kunt gebruiken om jouw muziek thuis op te nemen. Met de aangegeven audio-ingang op deze combo-versterker kun je je MP3-speler gemakkelijk aansluiten, zodat je op tijd kunt oefenen met de nummers op je apparaat. Je kunt zelfs jouw hoofdtelefoon aansluiten voor een gerichte en intensieve speelsessie.

Marshall

Marshall is een van dé merken op het gebied van versterkers, speakers en pedalen. Sinds september 1962 zien we het merk wereldwijd voorbij komen bij de beste bands en muzikanten, waaronder: Jimi Hendrix, Eric Clapton, Slash, Oasis, Muse, Gorillaz en Slaves. Maar ook hedendaagse artiesten als Justin Timberlake en Lana Del Rey. Dit alles zou echter niet mogelijk zonder oprichter en revolutionar, Jim Marshall. Marshall doet er alles aan om jou te helpen met de inspiratie en zoektocht naar jouw perfecte sound.

Video CODE


Productspecificaties

  • volledig programmeerbare versterker met digitale effecten
  • aangepaste luidspreker 30 cm
  • bluetooth en usb 
  • gewicht: 13 kg
  • 530 x 440 x 280mm
  • vermogen: 50 watt
  • besturingselementen: bass, middle, treble, gain, volume, pre-fx, amp, mod, del, rev, power, cabine, fx: 25


Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.
Marshall CODE50 50w combo transistorversterker

Marshall CODE50 50w combo transistorversterker

€ 329,00