Marshall CODE25 25w combo transistorversterker

Marshall CODE25 25w combo transistorversterker

€ 229,00
Excl. BTW: € 189,26
Merk:
Productcode: CODE25
Beschikbaar: Levertijd op aanvraag
Verzending: Gratis verzending! (PostNL)
Garantie: 3 jaar garantie
Retourneren: 60 dagen bedenktijd
Bekeken:

Productbeschrijving

Marshall CODE25 25w combo transistorversterker

Plug-and-play met deze lichtgewicht CODE25 25-watt versterkercombo van Marshall, die wordt geleverd met een speciale 10-inch luidspreker voor probleemloos gebruik.

Algemeen
Deze volledig programmeerbare versterker biedt authentieke klassieke en eigentijdse Marshall-toonmodellering gecombineerd met ultramoderne professionele FX-kwaliteit voor verbluffende veelzijdigheid, ongeacht uw genre naar keuze. Ontwikkelt in samenwerking met experts van Softube-audiosoftware, zorgt Marshall-Softub-modellering voor zeer nauwkeurige geluidsreproductie van Marshall-producten voor extra gemak en gemakkelijke bereikbaarheid in de studio of onderweg.

Met 14 MST voorversterkers, 4 MST eindversterkers en 8 MST luidsprekerkasten is de codecombinatie de enige versterker- en luidsprekercombinatie die je nodig hebt voor geluid van studiokwaliteit. De programmeerbare voetregelaar en bedieningspaneelfuncties bieden u de mogelijkheid om maximaal 30 presets toe te wijzen. Blokkeer je favoriete muziek of rock enkele akkoorden voor je oren alleen met de speciale audio-ingang voor Mp3-spelers en koptelefoons. Marshall staat bekend om zijn hoge geluidskwaliteit en met de Gateway-app kun je het geluid regelen of opnemen binnen een straal van een paar centimeter van deze combo.

De combinatie van de eigentijdse en klassieke tonen van Marshall. Deze combinatie laat je je geluiden demonstreren en mengen met klassieke stompbox-vervorming, een ingebouwde phaser en pitch shifter en tap tempo-vertragingen. Met remote-functies en Bluetooth-connectiviteit maakt deze Marshall Code-combo het streamen van muziek eenvoudig vanaf je Android- of iOS-apparaat.

Marshall

Marshall is een van dé merken op het gebied van versterkers, speakers en pedalen. Sinds september 1962 zien we het merk wereldwijd voorbij komen bij de beste bands en muzikanten, waaronder: Jimi Hendrix, Eric Clapton, Slash, Oasis, Muse, Gorillaz en Slaves. Maar ook hedendaagse artiesten als Justin Timberlake en Lana Del Rey. Dit alles zou echter niet mogelijk zonder oprichter en revolutionar, Jim Marshall. Marshall doet er alles aan om jou te helpen met de inspiratie en zoektocht naar jouw perfecte sound.

Video CODE


Productspecificaties

  • volledig programmeerbare versterker met digitale effecten
  • aangepaste luidsprekers 30 cm
  • bluetooth en usb 
  • gewicht: 6.1 kg
  • afmetingen: 350 x 340 x 215mm
  • vermogen: 25watt
  • besturingselementen: bass, middle, treble, gain, volume, pre-fx, amp, mod, del, rev, power, cabine, fx: 25


Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.
Marshall CODE25 25w combo transistorversterker

Marshall CODE25 25w combo transistorversterker

€ 229,00