G&L TLEGHSS-Tribute Legacy Maple elektrische gitaar

G&L TLEGHSS-Tribute Legacy Maple elektrische gitaar

€ 589,00
Excl. BTW: € 486,78
Merk:
Productcode: TLEGHSS-3TS-M
Beschikbaar: Op voorraad in magazijn.
Bekeken:

Productbeschrijving

G&L TLEGHSS-Tribute Legacy Maple elektrische gitaar

De Tribute Legacy HSS van G&L. Zodra je een G&L Tribute-serie speelt, zul je niet snel meer achterom kijken.

Algemeen
De Legacy HSS brengt alle Legacy functies met zich mee. Zoals het Leo's PTB (passieve treble en bas)-systeem dat op alle drie de elementen functioneert voor een aanzienlijk grotere variëteit dan de vintage-opstelling. Met de AW4370B Alnico brug humbucker als aanvulling op de vintage alnico G&L CLF-100 single coils in de nek en middelste positie. Geoptimaliseerd door G&L VP Engineering Paul Gagon, heeft de Legacy HSS die ideale balans die hem fantastisch laat spelen in verschillende omgevingen. Bovendien heeft de Legacy HSS een door Leo Fender ontworpen dual-ful vibrato, een kunstwerk dat zich op en neer buigt met een onovertroffen stabiliteit, terwijl het door de stevige aluminium vibrato-arm een zijdezacht gevoel geeft.

Als je opzoek bent naar dat extra stukje kracht om het huis goed te laten rocken, maar geen afscheid wilt nemen van de klassieke Elvis sound, dan ben je het aan jezelf verplicht om de Legacy HSS te bekijken.

G&L
Leo Fender begon het laatste hoofdstuk van zijn legendarische carrière toen hij in 1980 het merk G&L op de markt bracht. Aan alle gitaren ziet u dat de ze profiteren van zijn leven van creativiteit en innovatie. Samen met ex-Fender medewekers George Fullerton en Dale Hyatt lanceerde Leo zijn nieuwe G&L gitaren met specificaties die waren afgeleid van zijn jarenlange ervaring bij de merken Fender en Music Man. Wat kunt u verwachten? Een hoop gitaar waar u een flinke glimlach krijgt als u hem vastpakt.

Tip: G&L gitaar eigenaren hebben hun eigen community, http://www.guitarsbyleo.com,  waar ze hun ervaringen, tips, technieken en voorkeuren voor G&L gitaren delen. 

Productspecificaties
  • body: linde
  • hals: esdoorn
  • toets: esdoorn
  • frets: 22
  • topkam: 41,3 mm
  • brug: G&L dual fulcrum
  • stemknoppen: G&L oliebad
  • elementen: 2x singles, 1 humbucker
  • elektronica: 1 volume, 2 toon, 5 standen schakelaar

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.
G&L TLEGHSS-Tribute Legacy Maple elektrische gitaar

G&L TLEGHSS-Tribute Legacy Maple elektrische gitaar

€ 589,00