G&L TDHNY-Tribute Doheny Black Maple elektrische gitaar

G&L TDHNY-Tribute Doheny Black Maple elektrische gitaar

€ 799,00
Excl. BTW: € 660,33
Merk:
Productcode: TDHNY-BLK-M
Beschikbaar: Op voorraad in magazijn.
Verzending: Gratis verzending! (PostNL)
Levertijd: Wegens vakantieperiode verzenden wij tijdelijk geen producten.
Garantie: 3 jaar garantie
Retourneren: 60 dagen bedenktijd
Bekeken:

Productbeschrijving

G&L TDHNY-Tribute Doheny Black Maple elektrische gitaar

De introductie van G&L Tribute Doheny: Geïnspireerd door het klassieke surfgeluid dat in Zuid-Californië is geboren, ontleent de nieuwe G&L Doheny ™ zijn naam aan het iconische strand in het hart van Orange County, waar jaren zestig surfpioniers legendes werden. Sinds die lange dagen hebben zowel muziek als surfen zich tot ver buiten hun roots ontwikkeld, net als de prestaties van de uitrusting.

Algemeen
Dus hoe is het? Het geluid is rijk aan harmonischen en toch verrassend vol, het resultaat van het zorgvuldig onderzoeken en toepassen van Leo's creatieve werk in de afgelopen decennia. De Doheny pickups leveren de ervaring waar fans op gehoopt hebben, met hun flexibiliteit gemaximaliseerd door het PTB-toonsysteem dat echo's van weleer mogelijk maakt en tegelijk meer output en bereik biedt voor hedendaagse muziek. Voeg het beste vibrato van Leo toe voor verbeterde afstemstabiliteit en verbeterde sustain, en de resultaten zijn verbluffend.

G&L
Leo Fender begon het laatste hoofdstuk van zijn legendarische carrière toen hij in 1980 het merk G&L op de markt bracht. Aan alle gitaren ziet u dat de ze profiteren van zijn leven van creativiteit en innovatie. Samen met ex-Fender medewekers George Fullerton en Dale Hyatt lanceerde Leo zijn nieuwe G&L gitaren met specificaties die waren afgeleid van zijn jarenlange ervaring bij de merken Fender en Music Man. Wat kunt u verwachten? Een hoop gitaar waar u een flinke glimlach krijgt als u hem vastpakt.

Tip: G&L gitaar eigenaren hebben hun eigen community, http://www.guitarsbyleo.com,  waar ze hun ervaringen, tips, technieken en voorkeuren voor G&L gitaren delen. 

Productspecificaties
  • body: linde
  • hals: esdoorn
  • toets: esdoorn
  • frets: 22
  • topkam: 41,3 mm
  • brug: G&L dual fulcrum
  • stemknoppen: G&L oliebad
  • elementen: 2x single coils MFD
  • elektronica: 1 volume, 1 toon, 3 standen schakelaar

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.
G&L TDHNY-Tribute Doheny Black Maple elektrische gitaar

G&L TDHNY-Tribute Doheny Black Maple elektrische gitaar

€ 799,00