Daddario Snaren EJ26 Custom Light

Daddario Snaren EJ26 Custom Light

€ 12,50 € 13,95
Excl. BTW: € 10,33
Merk:
Productcode: EJ26
Beschikbaar: Op voorraad
Bekeken:

Productbeschrijving

Daddario Snaren EJ26 Custom Light

Stalen snaren voor de akoestische western gitaar (0.11 - 0.52).

Algemeen

De D'Addario EJ26 is een set van akoestische gitaarsnaren die populair zijn bij zowel beginners als professionele gitaristen. Hieronder vind je een beoordeling van de belangrijkste kenmerken van deze snaren:

  • Klank: De EJ26-snaren produceren een heldere, evenwichtige klank met een warme toon. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan muziekgenres, waaronder pop, folk en country.
  • Duurzaamheid: De snaren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en breuk. Dit betekent dat ze lang meegaan en minder vaak vervangen hoeven te worden.
  • Speelbaarheid: De EJ26-snaren zijn relatief gemakkelijk te bespelen en zijn daarom populair bij beginners. Ze bieden ook voldoende weerstand voor ervaren gitaristen die op zoek zijn naar meer controle en precisie.
  • Prijs-kwaliteitverhouding: De EJ26-snaren zijn redelijk geprijsd in vergelijking met andere hoogwaardige akoestische gitaarsnaren op de markt. Dit maakt ze een goede keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Al met al zijn de D'Addario EJ26-snaren een uitstekende keuze voor gitaristen van alle niveaus die op zoek zijn naar een set snaren met een heldere, evenwichtige klank en een goede duurzaamheid.

D’Addario
De familie D’Addario gaat terug naar het kleine italiaanse dorpje Salle in het jaar 1680. De grootste traditie, en waarschijnlijk ook de minste om in de kranten te staan, is de waardering van D’Addario voor hun werknemers. Een bedrijf dat ooit met het gezin is begonnen, is explosief gegroeid en heeft een groep aan talentvolle mensen bij elkaar gekregen die met een gezamenlijk doel samenwerken. Namelijk jou helpen zoeken naar het perfecte geluid. Inmiddels is D’Addario een van de topverkopende merken op het gebied van snaren.

Productspecificaties

  • geschikt voor: akoestische westerngitaar
  • snaardiktes: 0.11 - 0.52
  • materiaal: staal, phosphor bronze
  • wikkeling: roundwound
  • set van 6 snaren

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.
Daddario Snaren EJ26 Custom Light

Daddario Snaren EJ26 Custom Light

€ 12,50 € 13,95