Grid View:
Op voorraad!
Quickview

Gator elektrisch gitaarkoffer ABSdeluxe

(0)
€ 129,00

Nooit meer beschadigingen, vuil of stof op uw geliefde elektrische gitaar. Diverse maten. AlgemeenGator is een van de topmerken op het gebied van bescherming voor instrumenten. Ook deze ABSdeluxe gitaarkoffer is meer dan degelijk. Bestand tegen beschadig..

Quickview

Gator klassieke gitaarkoffer ABSdeluxe

(0)
€ 129,00

Gator is een van de topmerken op het gebied van instrument- en versterkersbescherming. AlgemeenOok deze ABSdeluxe gitaarkoffer is meer dan degelijk. Bestand tegen beschadigingen en vuil aan de buitenkant met een zijdezachte binnenvoering, voor een optimal..

Quickview

Gator western gitaarkoffer ABSdeluxe

(0)
€ 129,00

Met een EPS-schuim voering beschermt deze gitaarkoffer jouw dreadnought of auditorium-model gitaar tegen vuil en beschadigingen. AlgemeenGator is een van de topmerken op het gebied van bescherming voor instrumenten. Ook deze ABSdeluxe gitaarkoffer is meer d..

Quickview

Gator 12-snarige gitaarkoffer ABSdeluxe

(0)
€ 129,00

Een van de beste koffers op de markt voor uw akoestische 12-snarige western gitaar. AlgemeenOok deze ABSdeluxe gitaarkoffer is meer dan degelijk. Bestand tegen beschadigingen en vuil aan de buitenkant met een zijdezachte binnenvoering, voor een optimale r..

Quickview

Gator elektrische vintage gitaarkoffer

(0)
€ 149,00

Een echte vintage elektrische gitaarkoffer voor de echte jaren 50's/60's/70's liefhebber. AlgemeenGator is een van de topmerken op het gebied van bescherming voor instrumenten. Ook deze vintage gitaarkoffer is meer dan degelijk. Bestand tegen beschadigi..

Quickview

Gator jumbo gitaarkoffer ABSdeluxe

(0)
€ 149,00

U zoekt luxe bescherming voor uw jumbo western gitaar? Deze ABSdeluxe van Gator biedt meer. AlgemeenOok deze ABSdeluxe gitaarkoffer is meer dan degelijk. Bestand tegen beschadigingen en vuil aan de buitenkant met een zijdezachte binnenvoering, voor een o..

1 - 6 van 6 (1 pagina's)