Marshall MG10G 10w combo transistorversterker

Marshall MG10G 10w combo transistorversterker

€ 85,00
Excl. BTW: € 70,25
Merk:
Productcode: MG10G
Beschikbaar: Op voorraad in magazijn.
Verzending: Gratis verzending! (PostNL)
Levertijd: Wegens vakantieperiode verzenden wij tijdelijk geen producten.
Garantie: 3 jaar garantie
Retourneren: 60 dagen bedenktijd
Bekeken:

Productbeschrijving

Marshall MG10G 10w combo transistorversterker

De Marshall MG10G is een compacte combo versterker voor de elektrische gitaar die ideaal is om thuis te oefenen of op te warmen voor het volgende optreden. 

Algemeen
Marshall heeft in 2018 de volgende generatie MG-serie versterkers uitgebracht. Elke versterker in de serie is voorzien van een analoge toonschakeling die een mooie strakke, resonerende en superieure toonkwaliteit geeft zonder digitaal verwerkt en dun te klinken. De 2018-versie van het MG-assortiment heeft nu het geniale, frequentie afhankelijke demping (FDD) circuit (hetzelfde circuit als hun pro niveau versterkers) dat emuleert hoe een buizenversterker interageert met een luidspreker.

Met een clean kanaal biedt de Marshall MG10G ook de perfecte basis voor geluiden tussen pop, blues en rock, waarvan de klankkleur kan worden aangepast met de "Contour" regelaar. Last but not least is er een hoofdtelefoonaansluiting aanwezig voor het stil oefenen en een aux in voor het spelen van afspeelliedjes of backingtracks.

Marshall
Marshall is een van dé merken op het gebied van versterkers, speakers en pedalen. Sinds september 1962 zien we het merk wereldwijd voorbij komen bij de beste bands en muzikanten, waaronder: Jimi Hendrix, Eric Clapton, Slash, Oasis, Muse, Gorillaz en Slaves. Maar ook hedendaagse artiesten als Justin Timberlake en Lana Del Rey. Dit alles zou echter niet mogelijk zonder oprichter en revolutionar, Jim Marshall. Marshall doet er alles aan om jou te helpen met de inspiratie en zoektocht naar jouw perfecte sound.

Video Marshall MG-serie


Productspecificaties

  • vermogen: 10watt
  • speaker: 1x 6,5"
  • kanalen: clean en overdrive
  • koptelefoonaansluiting
  • gewicht: 4.8 kg
  • afmetingen: 315 x 295 x 180mm


Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.
Marshall MG10G 10w combo transistorversterker

Marshall MG10G 10w combo transistorversterker

€ 85,00