Cuenca

Grid View:
Quickview

Cuenca 50-RCTW klassiek spaanse cutaway gitaar

(0)
€ 1.399,00

Klassieke smalle cutaway gitaar met elektronica. Professioneel vakmanschap, gecombineerd met een strikte selectie van materialen.. AlgemeenSinds eind 1970, biedt Cuenca gitaren aan met een exceptioneel geluid en een hoogwaardige kwaliteit. Professioneel vak..

Op voorraad!
Quickview

Cuenca 70-R klassieke spaanse gitaar

(0)
€ 1.375,00

Een van de topstukken van Cuenca. Het neusje van de zalm.. Crème de la crème.. AlgemeenDe volgende stap in volume, toon controle en sustain. Een prachtige warme toon, die zolang jij wilt blijft aanhouden. Ook op de hogere posities indrukwekkend goed te sp..

Quickview

Cuenca 10 klassieke spaanse gitaar

(0)
€ 399,00

Het eerste model uit de reeks van de Spaanse Cuenca gitaren. Vakmanschap van zelfs dit eerste model is uitstekend. AlgemeenDe Cuenca 10 is een prima gitaar voor de  klassieke gitarist. Het geluid van deze populaire gitaar is te kenmerken door een spran..

Quickview

Cuenca 20 klassieke spaanse gitaar

(0)
€ 449,00

Al jaren een populaire gitaar onder de klassieke gitaristen. Deze Spaanse gitaar blijft jaar in, jaar uit een top instrument. AlgemeenHet geluid van deze populaire gitaar is te kenmerken door een sprankelende aanhoudende toon. De toets is gemakkelijk te b..

Quickview

Cuenca 30 klassieke spaanse gitaar

(0)
€ 499,00

Een waanzinnig geluid met goed aanhoudende tonen gecombineerd met een prachtige afwerking. AlgemeenZelfs na de 7e positie is de gitaar goed te bespelen met een goede controle over volume en de klank van de toon. Het zij- en achterblad zijn gemaakt van het p..

1 - 5 van 5 (1 pagina's)